-
Ogólne użytkowanie -
Członkostwo i operacje na koncie -
EİDS i weryfikacja tożsamości -
Proces zamieszczania ogłoszenia -
Użytkownicy indywidualni -
Agencje nieruchomości -
Personel agencji -
Doradcy indywidualni -
Firmy budowlane i ogłoszenia projektów -
Pakiety, subskrypcja i płatność -
Funkcje wspierane przez sztuczną inteligencję -
Wyszukiwanie i filtrowanie ogłoszeń -
Szczegóły ogłoszenia i kontakt -
Ulubione i narzędzia użytkownika -
Media, zdjęcia, wideo i dokumenty -
Bezpieczeństwo, skargi i ochrona przed oszustwami -
Język, waluta i korzystanie z wielu języków -
Zarządzanie zatwierdzaniem, publikacją i ogłoszeniami
Możesz dodać ogłoszenie do listy ulubionych za pomocą przycisku ulubionych na karcie ogłoszenia lub na stronie szczegółów.
Tak. Dla różnych potrzeb wyszukiwania możesz tworzyć oddzielne listy ulubionych i dodawać ogłoszenia do tych list.
Tak. W obszarze Moje konto > Ulubione możesz edytować nazwę listy lub ją usunąć.
Nie. Ulubione umożliwia zapisanie ogłoszenia. Alert cenowy służy do informowania Cię o zmianie ceny ogłoszenia.
Nie. Notatki osobiste są wyświetlane wyłącznie na Twoim koncie.