TOSMUR | ALANYA
TOSMUR | ALANYA
01 Haziran 2021 08:52

Alanya’nın Tosmur mahallesi, Dim vadisinden akan aynı isimle anılan Dim vadisinin kenarında yer alan, Alanya’nın diğer mahallelerine kıyasla "vadiden gelen temiz hava ve akarsuyun etkisiyle" kent merkezinden daha farklı bir iklime sahiptir.

Yüksek katlı binaların bulunduğu bu bölgede lüks dairelerin bulunduğu büyük siteler ve daha eski tarihlerde yapılmış olan 5-6 katlı binalar genel mimari yapıyı oluşturur.

Bölgede bulunan turistik tesisler dolayısıyla hareketli bir yapısı olan bölgede kış vakti gelip de turizm sezonu bittiğinde sakin bir hayat sürebilir, yaz sezonundan sonra nehir kenarında keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

Sahile sıfır yeni yapılmış birçok lüks dairenin bulunduğu binalardan birinde oturuyorsanız eğer, Akdeniz’in yazın sakin olan denizinin kış vakti geldiğinde fırtınalar ve yağmur bulutlarının güneş ışıklarıyla yarattığı muhteşem görüntülere şahit olabilirsiniz.

Yaşamak için "ihtiyaç duyduğunuz her şeyi" yürüyüş mesafesinde giderip huzurlu evinizde yaşamın keyfini çıkartabilirsiniz.

Yabancı ülke vatandaşlarının ve yerli halkın yaşamak için tercih ettiği bu bölgede yaşamayı seçerseniz eğer, güzel bir hayatınız olacağı konusunda hiç şüphe yok.

Hayatınızda "yeni bir sayfa açmak" ve yepyeni mutlu anılarınızın olacağı bir yaşamı hayal ediyorsanız, Tosmur bölgesi temiz ve ferah havasıyla tam size göre.

Sokaklarında bisiklete gezerken istediğiniz zaman merkeze kolaylıkla ulaşabilir, sahil şeridi üzerinde yürüyüş yapan farklı milletlerden yeni insanlarla tanışıp sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz.

"Hayatınızın yeni sayfası" Tosmur’ da sizi bekliyor.

 

“Biz sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için buradayız.”

Home Emlak & Danışmanlık

Blog Arşiv