OBA | ALANYA
OBA | ALANYA
01 Haziran 2021 08:52

Oba mahallesi Alanya merkezine 5-6 km uzaklıkta yer alan, "Toros Dağları" ile çevirili olan en düz bölgelerinden birisidir.

Bu düzlük alanda inşa edilen modern binalar genellikle site ve apartmanlar şeklindedir.

Şehir merkezine çok yakın olan bölgede, Alanya kent merkezine benzeyen, “kendi içinde” bir yaşam biçimi oluşmuştur.

Bölgenin yer alan turistik otellerin ve yerleşim alanlarının çok olması sebebiyle bölgede, kafeler, barlar, restoranlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.

Yaz döneminde Turizm sezonunda akşam yürüyüşleri esnasında, birbirinden farklı lisanların konuşulduğu “başka bir ülkede” olduğunuz hissine kapılabilirsiniz.

Yabancı milletlerden insanlarında yoğun olarak yaşadığı Tosmur bölgesinde, yaz aylarında kalabalık olan nüfus, kış aylarında yerini sessizliğe bırakır.

Kent yaşamının size sunduğu bütün olanaklara kolaylıkla ulaştığınız bu bölgede yaşamak, deniz kenarında yapacağınız akşam yürüyüşleri ve gün batımını izleyebileceğiniz plajları ile sizlere birçok farklı olanağı bir arada sunuyor.

Bütün sokakları, güney yönünde denize ulaşan bu bölge, sizlere büyük bir kentin bir mahallesinde yaşamanın avantajlarını sunarken, aynı anda bir “tatil beldesinde” yaşamanın ayrıcalıklarına da imkân veriyor.

Evinizden çıktıktan sonra, bütün ihtiyaçlarınızı “yürüyüş mesafesi” içinde karşılayabileceğiniz Tosmur bölgesinde yaşamak, hayatınızda yeni bir sayfa açmanıza da olanak sağlıyor.

Emlak fiyatlarının günden güne arttığı bu bölgede bir konut sahibi olmak, karlı bir yatırım olmasının dışında size alternatif bir yaşam biçimi sunuyor.

Eğer yaşamınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız, Oba mahallesi tam size göre.

“Biz sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için buradayız.”

Home Emlak & Danışmanlık

 

Blog Arşiv