MAHMUTLAR | ALANYA
MAHMUTLAR | ALANYA
01 Haziran 2021 08:52

Mahmutlar Alanya’nın doğu tarafında yer alan yüksek katlı yerleşim binalarının bulunduğu, Alanya merkezden sonra "en çok nüfusa" sahip olan mahallesidir.

Şehir merkezine 10 km mesafede olan Mahmutlar, yüksek katlı binaları, deniz kenarında yürüyüş yolları, park alanları, alışveriş merkezleri eczaneler, okullar kafe bar ve restoranları ile küçük bir şehir hayatı sunuyor.

Bölgede bulunan oteller ve konaklama tesisleri ile yaz döneminde merkez nüfusu artış gösterirken, turizm sezonu sonrasında bölge sakinleşiyor.

Yüksek katlı binalarda, her bütçeye uygun "1+1’ den ve Lüks Rezidanslara” kadar her türlü seçenek mevcut.

Yerleşik yabancıların yoğun olarak tercih ettiği bu bölgede, sokakta yürürken dünyanın farklı ülkelerinin lisanlarının konuşulduğunu duyabilir, bu çok kültürlü yaşamın içinde, deniz kenarında “Akdeniz” ikliminin sunduğu bütün olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Kuzey tarafı “Toros” dağları sayesinde korunaklı olan bölgede isterseniz bütçenize uygun, çok katlı binalarda, site hayatı içinde 1+1 stüdyo bir daire, ya da isterseniz deniz ve dağ manzaralı süper lüks dubleks, tripleks dairelere sahip olabilirsiniz.

Bölgede yer alan yaşam komplekslerinde ihtiyacının olan bütün "sosyal alanlar düşünülmüş. Spor salonları, sinema salonları, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, küçük büyük, kapalı açık havuzlar" size konforlu bir yaşamın keyfini sunuyor.

Ailenizle birlikte ya da dilerseniz kendi başınıza Mahmutlar’da keyifli ve eğlenceli bir hayata sahip olabilirsiniz.

Dağ tarafında Antik dönemden kalan “Laertes” kentinin kalıntılarının bulunduğu bu bölge, bundan bin yıl önce de insanların yaşamak için tercih ettiği olarak bugün de ön planda ve tercih edilen bir yaşam bölgesi.

Büyük şehir hayatından sıkılmış, kendiniz için daha küçük bir yerde yine şehir hayatının sunduğu olanaklara da sahip olabileceğiniz, "ister yaz, ister kış" ya da bütün bir hayatınız boyunca kalacağınız bir eviniz olsun istiyorsanız.
Sizin için "doğru adres" Mahmutlar mahallesi.

 

“Biz sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için buradayız.”

Home Emlak & Danışmanlık

Blog Arşiv