BEKTAŞ |ALANYA
BEKTAŞ |ALANYA
01 Haziran 2021 08:52

Bektaş mahallesi, Alanya kent merkezinin kuzey tarafında yükselen dağların yamaçlarında yer alan, muhteşem “deniz ve kale” manzarasına sahip bir bölgedir.

Bölgede genel mimari olarak, lüks villalardan oluşan siteler ve müstakil lüks villalar bulunmaktadır.

Sonsuz bir Akdeniz manzarası ve tertemiz dağ havası Bektaş bölgesinin en önemli özellikleridir. Kent merkezinden dağlara doğru kıvrılarak uzanan yollar sonrasında ulaştığınız Bektaş mahallesi, geniş vadinin etrafında yer almaktadır.

Bölgenin hemen yukarısında yer alana çam ormanı, temiz ve bol oksijenli havasının kaynağıdır.

Kent merkezine 15-20 dakika uzaklıkta bulunan bölge genellikle Alanya’da yeni bir hayat kuran üst gelir grubuna sahip yabancı ülke vatandaşlarının tercih ettiği bir yaşam alanıdır.

Bektaş mahallesinde yer alan evinize doğru aracınızla dağlara tırmanırken, kent yaşamından bu kadar kısa sürede uzaklaşıp, doğanın ve deniz manzarasının keyfini çıkaracağınız evinize vardığınızda bir “rahatlık hissi” içinizi sarar.

Dağlarda doğal olarak yetişen bitkilerin baskın kokusu, balkonunuzdan içeri dolarak bütün evinizi kaplar. Bu nedenle, Bektaş’ta yer alan evinizi, uzakta olduğunuzda her zaman özlersiniz.

Sabah koşu yapabileceğini, doğa yürüyüşleri ile vücudunuzun sağlığını güçlendireceğiniz, villanızın terasında cömert güneşin enerjisi ile ruhunuzu dinlendireceğiniz bir yaşamın hayalini kuruyorsanız, Bektaş mahallesi tam size göre.

Hayalini kurduğunuz tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde kaliteli bir işçilikle inşa edilmiş lüks ve geniş villalardan birisi “sizin olabilir.”

Yaşamınızı değiştirmek ve yeni bir hayata “merhaba” demek istiyorsanız, Bektaş mahallesi tam size göre.

Gerçekten istediğiniz “yeni yaşam” sizin “adım atmanızı” bekliyor.

 

“Biz sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için buradayız.”

Home Emlak & Danışmanlık

Blog Arşiv