AVSALLAR | ALANYA
01 Haziran 2021 08:52
Avsallar, Alanya merkeze yaklaşık 20 km uzaklıkta eşi benzeri bulunmayan plajları ve yabancı ülke vatandaşlarının sakin sessiz ve doğanın içinde bir hayat sürmek için tercih ettikleri bir bölgedir.

Denizden Toros dağlarına doğru yükselen bu bölgede turizm dışında seralarda yetiştirilen ürünler, bölgenin genel ekonomik yapısını oluşturmaktadır.
Sahil şeridinde yaklaşık 10 km boyunca yer alan lüks tatil köyleri,  eşsiz “İncekum ve Fığla plajı” bölgenin en güzel yerlerindendir.

Deniz seviyesinden sonra ormanlık arazilerin içinde yer alan müstakil, lüks villalar ve güvenlik görevlilerinin bulunduğu etrafı çevrilmiş, her türlü ihtiyacınızın düşünüldüğü “yaşam kompleksleri” de bölgenin mimari yapısını oluşturmaktadır.

Avsallar bölgesinde yapımına devam eden inşaat çalışmaları “lüks ve kaliteli” projeler olarak ön plana çıkmaktadır.

Avsallar’da bir emlak sahibi olursanız eğer, hem Alanya, hem de Side Antik şehrinin tam ortasında bir lokasyon da yaşayacağınız için, bölgedeki tarihi ve doğal güzelliklere aracınızla kolaylıkla gidebilirsiniz, hem şehir hayatına kolaylıkla ulaşabilir, hem de istediğiniz zaman sessiz sakin ve doğanın içinde yer alan evinizde dinlenebilirsiniz.

Yaşamak için “tercih edilen” bir bölge olarak ön plana çıkan Avsallar’da bir konut sahibi olmak, “yaşam kalitenizi” şüphesiz ki arttıracaktır.
Akdeniz’den ve dağlardan gelen rüzgâr, “temiz hava ve bol oksijen” sağlınız üzerinde de olumlu etkiler yaratacaktır.

Eğer gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız günü birlik geziler sayesinde Akdeniz bölgesinde yer alan birçok tarihi ve doğal güzelliği görebilir, günün sonunda da evinizde dinlenebilirsiniz.

Avsallar’da emlak sahibi olduğunuz zaman, güzel bir yaşam sürdüreceğinize dair hiç şüphe yok.

Ayrıca bölgenin tercih edilen yaşam alanlarından birisi olması sebebiyle sahip olduğunuz emlak ’da siz içinde yaşarken günden güne değerleniyor.

Eğer yukarıda bahsettiğimiz gibi bir “hayaliniz” varsa, bu şekilde bir hayat sürdürmeyi düşünüyor, daha da önemlisi bunu “gerçekten” istiyorsanız, Avsallar’da bir ev sahibi olmak kesinlikle yaşam “kalitenizi arttıracaktır.”
 
“Biz sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için buradayız.”
Home Emlak & Danışmanlık
Blog Arşiv